Är du vår nya säljare på bygglagret?

 

Vilka är vi?
Vi är BOLIST Allert Järn & Bygg, en lokal bygg-, järn-och färghandel i Kisa. Vi är ett mindre familjeföretag med våra rötter i maskinuthyrningsbranschen men med den stora kedjans muskler i ryggen. Vi är en del av BOLIST, Sveriges största bygg- och järnhandelskedja med cirka 200 lokalt anknutna butiker. 2015 genomfördes ett generationsskifte och vi har sedan dess satsat hårt för att bli Kindabornas förstahandsval inom vår bransch. Detta har resulterat i att vi mer än tredubblat vår omsättning men resan har bara börjat. Ett kvitto på vårt hårda arbete är att vi blivit utnämnda till Superföretag både 2020 och 2021 av analysföretaget Bisnode.

För att trivas hos oss är det viktigt att du…
… ser kunden och är van att arbeta med service.
… tar ansvar och ser problem som utmaningar.
… har fart i steget och väljer att se positivt på saker och ting.
… tycker att ordning och reda är prioriterat.

Krav för tjänsten är att du…
… har körkortsbehörighet B.
… talar svenska flytande i tal och skrift.
… är van att arbeta med datorer.

Meriterande för tjänsten är att du…
… har truckkort och vana av att köra truck.
… talar engelska flytande i tal och skrift.
… har erfarenhet av att sälja byggmaterial/kunskap inom byggmaterial.

Vad innebär arbetet?
Jobbet som lagersäljare innebär i första hand att hjälpa kunder men även hålla ordning på brädgården, lasta/lossa leveranser med truck, plocka/packa kundorder, köra ut kundorder, beställa varor, se till att det är påfyllt överallt men också en hel del administrativt arbete vid dator.
Som anställd på BOLIST Allert Järn & Bygg är du vårt ansikte utåt. Vi ser att du är effektiv och alltid mån om att göra ett bra jobb. Som lagersäljare är det viktigt att alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra kunder. Du ser vad som behöver göras, har en bra förmåga att kunna göra prioriteringar och hugger i där det behövs. Tempot kan stundtals vara högt så det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt kunna hantera många bollar i liften med en positiv inställning. Sommarhalvåret är vår högsäsong.

Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder en vardag på en arbetsplats där det finns utvecklingspotential. Vi har nyligen startat en e-handel och bedriver vår verksamhet i en spännande bransch med stark tillväxt. Samtidigt som vi nyligen flyttat vår maskinuthyrning till egna lokaler under namnet Allert Rental. Med entreprenörsdriven verksamhet vill vi ständigt framåt och hos oss kan alla vara med och påverka.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6mån provanställning.
Tillträde snarast. Fast lön.

Ansökan
Skicka din ansökan med ett personligt brev, CV och en bild till jobba@jarnochbygg.se.

För frågor kontakta Frida Allert, frida.allert@jarnochbygg.se
Rekrytering och urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!