Är du vår nya utesäljare?

 

Vilka är vi?
Vi är BOLIST Allert Järn & Bygg, en lokal bygg-, järn-och färghandel i Kisa. Vi är ett mindre familjeföretag med våra rötter i maskinuthyrningsbranschen men med den stora kedjans muskler i ryggen. Vi är en del av BOLIST, Sveriges största bygg- och järnhandelskedja med cirka 200 lokalt anknutna butiker. 2015 genomfördes ett generationsskifte och vi har sedan dess satsat hårt för att bli Kindabornas förstahandsval inom vår bransch. Detta har resulterat i att vi mer än tredubblat vår omsättning men resan har bara börjat. Ett kvitto på vårt hårda arbete är att vi blivit utnämnda till Superföretag både 2020 och 2021 av analysföretaget Bisnode.

Vad innebär arbetet?
Vår verksamhet växer och nu söker vi dig som kan växla upp vårt säljarbete ute på fältet.
Är du van att jobba med B2B försäljning inom verktyg, förbrukningsvaror, kläder och skydd har du nu möjlighet att få vara med och utforma din egen tjänst i ett expansivt företag. Du brinner för att lösa våra kunders utmaningar och trivs med uppsökande försäljning. Tätt samarbete med våra innesäljare är en framgångsfaktor.

Vi har ingen brådska att tillsätta den här tjänsten. Det viktigaste är att det blir rätt.

Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder en vardag på en arbetsplats där det finns utvecklingspotential. Vi startade en e-handel för ett par år sedan och bedriver vår verksamhet i en spännande bransch med stark tillväxt. Samtidigt som vi nyligen flyttat vår maskinuthyrning till egna lokaler under namnet Allert Rental. Med entreprenörsdriven verksamhet vill vi ständigt framåt och hos oss kan alla vara med och påverka.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6mån provanställning.
Tillträde sker när vi har hittat rätt.

Ansökan
Skicka din ansökan med ett personligt brev, CV och en bild till jobba@jarnochbygg.se.

För frågor kontakta Frida Allert, frida.allert@jarnochbygg.se
Rekrytering och urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!